SZEF KUCHNI

Jestem mlodym, ambitnym, kreatywnym, w pelni doswiadczonym i zdyscyplinowanym kucharzem szukajacym pracy w zawodzie. Posiadam 6 lat doswiadczenia tylko na kierowniczych stanowiskach i tylko za granica. Skonczylem szkole gastronomiczna DIT (DUBLIN INSTITUTE OF TECHNOLOGY).

Gotowanie dla mnie to nie praca a pasja, cos co uwielbiam robic…tworzyc i komponowac smaki. Gotuje tylko do najwyzszych standardow smaku jak i prezentacji. Specjalizuje sie w kuchni Europejskiej (glownie Francuskiej-New cuisine) oraz Miedzynarodowej.Posiadam biegla wiedze systemu HACCP. Biegle posluguje sie j. Angielskim. Jestem zainteresowany podjeciem wspolpracy z restauracja typu Brasserie lub Wine barem(70 siedzen+).

Wychodze z zalozenia ze najlepszy smak maja produkty w sezonie, ze czym mniejsza droga od producenta do pojedynczego goscia w restauracji tym smaczniejsze i swiezsze danie. Bycie Kucharzem to nie zawod…To przede wszystkim Milosc i Szacunek do jedzenia.

Dostepny od Wrzesnia.
Prosze o powazne oferty.
Kontakt przez .

PS. Barom, bufetom, restauracjom pracowniczym i kebabom serdecznie dziekuje…lecz nie jestem zainteresowany.
Podejme wpolprace wylacznie z Restauratorem ktory posiada milosc do jedzenia i zadowolenia Gosci restauracji.

Reklama: Jurek Danuta lek. stomatolog – stomatolog Ustrzyki Dolne

Tagi:

Dodaj odpowiedź