Piec do Pizzy Opalany Drewnem

  Tradycyjny Piec do Pizzy Opalany  Drewnem Zmień  swój  Piec Elektryczny na  Piec  Palony  Drewnem     Piece te można zbudować zarówno przy ścianie, w kącie, jak i na środku sali. Pamiętaj, że nie jest to trudny do schowania sprzęt, jak w barze szybkiej obsługi, ale ozdoba twojej restauracji. Piec jest opalany drewnem, np. dębem lub grabem. Dodatki innego drewna, np. jałowca, mogą nadać Twojej pizzy niepowtarzalny aromat. Przy ciągłej eksploatacji zużyjesz ok. 4 metry drewna miesięcznie, co będzie Cię kosztować jedynie ok. 200 zł. Jednocześnie ogień płonący w piecu pozwoli Ci w zimowe miesiące zaoszczędzić na ogrzewaniu restauracji. Czas pieczenia to ok. 1,5-3,5 min., czyli dwukrotnie krócej, niż w piecu elektrycznym. Pizza upieczona w piecu z cegieł jest nie tylko wspaniała w smaku, ale także rumiana i delikatnie chrupiąca. W takim piecu można również piec wyśmienite i soczyste mięsa,ryby a także wszelkiego rodzaju chlebki i wiele innych potraw, które zaskoczą Twoich klientów niepowtarzalnym smakiem i aromatem .                           Działamy na Terenie Całej Polski !!!   SZKOLENIA CHCESZ ROBIĆ NAJLEPSZĄ PIZZE ! ORGANIZUJEMY PROFESJONALNE SZKOLENIA NA TERENIE CAŁEGO KRAJU ,
DOTYCZĄCE WYROBU I PRODUKCJI PIZZY
W OPARCIU O WIELOLETNIE DOŚWIADCZENIE W TEJ DZIEDZINIE.

Celem szkolenia jest podniesienie poziomu i doskonalenie sztuki pieczenia pizzy,
oraz przygotowanie pizzerów do pracy w swoim fachu. ·  JAKO JEDYNI W POLSCE WYKONUJEMY PIECE TRADYCYJNĄ WŁOSKĄ TECHNOLOGIĄ Tworzymy z myślą o Tobie!
Zaskocz Twoich klientów niepowtarzalnym smakiem i aromatem potraw z pieca do pizzy opalanego drewnem 518-442-629    724386966   518-442-629 518-442-630       724386966       518442629

Reklama: Gołąb-Dymaczewska Anna, lek. stomatolog. Gabinet – stomatolog Poznań

Tagi:

Dodaj odpowiedź