Centrum Doradczo – Szkoleniowe zaprasza do udziału w bezpłatnym szkoleniu: SPRZEDAWCA Z OBSŁUGĄ KAS FISKALNYCH I MINIMUM SANITARNYM. Cena: BEZPŁATNE (szkolenie dofinansowywane ze środków unijnych) Termin: 26.10-24.11 (wybrane dni tygodnia – w godzinach popołudniowych) Czas trwania kursu: 78 godzin szkoleniowych Grupa maksymalnie 10-osobowa, co zapewnia indywidualne podejście do każdego Uczestnika. Program szkolenia: MODUŁ I: Profesjonalny Sprzedawca 1 Proces sprzedaży: 2. Badanie potrzeb: 3. Decyzje o zakupie: 4. Techniki wywierania wpływu: 5 Obrona przed manipulacją: 6. Motywacja sprzedawcy: 7. Sprzedaż osobista: 8. Metody pozyskiwania klientów: 9. Zasady prezentacji ceny i obrona marży 10. Kiedy klient jest na „nie”: 11. Nawiązywanie długotrwałych relacji z klientem: MODUŁ II: Obsługa Kas Fiskalnych 1. Kasy fiskalne jako urządzenia wspierające sprzedaż: 2. Kasy fiskalne jako instrument kontroli podatkowej: 3. Sprzedaż za pomocą kas fiskalnych: 4. Budowa kasy fiskalnej: 5. Raporty na kasie fiskalnej: 6. Materiały eksploatacyjne do kasy fiskalnych. 7. Programowanie kas fiskalnych 8. Fiskalizacja jako najważniejsza czynność na kasie fiskalnej 8. Kasy fiskalne z kopią elektroniczną 9. Przepisy prawa dotyczące kas Rejestrujących: 10. Dokumentacja urządzeń fiskalnych i podsumowanie MODUŁ III: Minimum sanitarne 1. Bezpieczeństwo i jakość zdrowotna żywności w świetle przepisów krajowych i regulacji Unii Europejskiej. 2. Rodzaje zanieczyszczeń środków spożywczych i ich źródła 3. Zapobieganie zanieczyszczeniom środków spożywczych, zatruciom i zakażeniom pokarmowym oraz chorobom przenoszonym na drodze pokarmowej oraz zasady dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej 4. Podstawowe zasady znakowania żywności 5. Zasady wdrażania systemów jakości GHP/GMP 6. Siedem zasad wdrażania systemu HACCP 7. Korzyści wynikające z wdrażania systemów jakości 8. Zasady racjonalnego żywienia
Reklama: Gabinet stomatologiczny – stomatolog Sława
Tagi: gdynia